Van den Hoogen Assurantien
 

JACQUES VAN DEN HOOGEN

Jacques van den HoogenHet werd met het VWO-diploma op zak geen studie sociale geografie in Amsterdam. Ook geen studie rechten in Leiden. Jacques van den Hoogen (1961) koos er in 1979 bewust voor om te gaan werken bij Assurantie Maatschappij ‘De Zeven Provinciën’ aan het Lange Voorhout in Den Haag en daarnaast de benodigde opleidingen te volgen om zich later als zelfstandig assurantie-adviseur te kunnen vestigen.

 

Na enkele jaren op een groot Haags makelaarskantoor de assurantie-afdeling te hebben geleid, was op 1 januari 1986 de tijd rijp om het zelfstandig ondernemerschap aan te gaan. Van den Hoogen Assurantiën werd de naam van zijn bedrijf.

 

‘Vrijheid en zelfstandigheid zijn voor mij erg belangrijk’, zegt hij er nu over. ‘Met enorm veel voldoening run ik mijn eigen kantoor’.

 

Hij heeft volgens eigen zeggen een mooie balans gevonden tussen werken en vrije tijd. Om ook tijd te kunnen maken voor andere zaken, want Jacques is in de assurantiebranche verder actief als secretaris van het bestuur van de Vereniging Haags Verzekeringscentrum.

 

Daarnaast heeft hij een enorme liefhebberij in koken en wijn. Geregeld reist hij in zijn vrije tijd af naar Frankrijk om daar nieuwe ontdekkingen te doen. De gevonden wijnen worden aangeboden via Wijnkoperij Van den Hoogen te Den Haag. Het uitgebreide assortiment vind je op www.wijnkoperijvandenhoogen.nl
Een andere passie is zeilen; vroeger als wedstrijdzeiler, nu meer als toerzeiler. 
‘Het is prachtig op het water! Of het nu de Hollandse plassen zijn of de kustwateren van Noorwegen’, vertelt hij enthousiast.

 

Zijn brede interesse in kunst en antiek komt hem zakelijk goed van pas. Naast het correct verzekeren ervan, is het altijd interessant om met klanten over deze onderwerpen te praten. Een laatste aanwinst, een beursbezoek of dat spannende veilingverhaal; plezier en zaken gaan zo hand in hand.
Jacques woont in Den Haag en heeft drie volwassen kinderen. 

 

 

Van den Hoogen
 

Hyacinthweg 71Van den Hoogen|Van den Hoogen2565 RGDen HaagVan den Hoogen|Van den HoogenT 070 325 22 55Van den Hoogen|Van den HoogenE info@vandenhoogenassurantien.nlVan den Hoogen|Van den HoogenKvK 27113313Van den Hoogen|Van den HoogenAFM 12006076 |Van den HoogenPrivacy Statement