Van den Hoogen Assurantien
 

OVER ONS

Van den Hoogen Assurantiën verzorgt voor u alle schade- en levensverzekeringen en opereert daarbij volledig onafhankelijk. Wij zoeken naar een verzekeringsoplossing, waarbij u het volgende mag verwachten: maatwerk door adequate dekking tegen een faire prijs. Met daarnaast een persoonlijke benadering die wij als volgt omschrijven; u bent onze klant en wij kennen u. Wij werken voor u, alsof het ons eigen dossier betreft. Ons motto daarbij: wij sluiten nimmer een verzekering af, die wij voor onszelf ook niet zouden afsluiten. U kunt ons gemakkelijk bereiken en wij zullen uw vragen en verzoeken altijd meteen afwikkelen. Daar ligt onze kracht: direct contact en uitermate snel.

 

Wij nemen op uw verzoek uw verzekeringspakket door om daarbij overlappende dekkingen te elimineren en hiaten te voorkomen. Alleen op die manier zorgen wij ervoor, dat u een passende dekking heeft en daarvoor een juiste premie betaalt. En dat u bovendien een goed overzicht heeft. Het is daarom ook niet onbelangrijk uw verzekeringen zoveel mogelijk via één intermediair te hebben lopen. Het spreekt voor zich dat wij dan graag uw intermediair zijn!

 

Wij hechten grote waarde aan integriteit. Het vak van verzekeringen is een vak van vertrouwen. Bij schade moet u er vanuit kunnen gaan, dat uw zaken in goede handen zijn. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde assuradeuren en hebben met diverse, bij het schadeproces betrokken partijen, afspraken kunnen maken. Voor u gunstige afspraken, gericht op een uitstekende service in geval van schade. Want juist in een onverhoopt geval van schade, blijkt hoe goed u verzekerd bent.

 

Van den Hoogen Assurantiën kan bogen op een uitstekende verstandhouding met diverse verzekeringsmaatschappijen. Daar plukt ú de vruchten van, zeggen wij met een knipoog. U merkt dat niet alleen aan de voorwaarden en premie, maar bovenal aan een klantgericht handelen van de verzekeraar.

 

Tenslotte een persoonlijke noot van Jacques van den Hoogen;
‘Ik hecht eraan om de slogan van het assurantiekantoor van wijlen mijn vader Joh. W. van den Hoogen aan te halen. “Ouderwetse service – moderne dekking” stond van het oprichtingsjaar 1961 tot zijn overlijden in februari 1992 op zijn briefpapier. Ik geloof werkelijk, dat deze slogan tijdloos is’.

 


Van den Hoogen
 

Hyacinthweg 71Van den Hoogen|Van den Hoogen2565 RGDen HaagVan den Hoogen|Van den HoogenT 070 325 22 55Van den Hoogen|Van den HoogenE info@vandenhoogenassurantien.nlVan den Hoogen|Van den HoogenKvK 27113313Van den Hoogen|Van den HoogenAFM 12006076 |Van den HoogenPrivacy Statement